Woningbouw

Elke woning is uniek en daar houden wij van. We nemen de tijd om uitgebreid kennis te maken en samen te bepalen welk type woning bij jou past. De mogelijkheden bij RTA Construct zijn uitgebreid. Van enkel ruwbouw tot volledige afwerking of renovatie. Onze woningbouwexperten helpen je om de juiste keuzes te maken.

Jouw aannemer in woning- en ruwbouw

Geen woningbouw zonder ruwbouw. Zo zorgt de ruwbouw van je woning voor een sterke en duurzame basis van jouw bouwproject.  Bijna de helft van je bouwbudget gaat naar de ruwbouw-fase. Hier ga je dus best slim mee aan de slag. Als expert in ruwbouw en casco-woningen heeft RTA Construct de juiste vakmensen met ervaring om te zorgen voor jouw ruwbouw. Contacteer ons en we bekijken graag jouw bouwplannen!

Een bouwbedrijf dat elke stijl aan kan.

Aannemer in woningbouw met de juiste afwerking.

Een landelijke vrijstaande woning, een klassieke halfopen bebouwing of toch liever hypermodern? Elke woning die we bouwen is met evenveel zorg neergezet en afgewerkt. Wij adviseren je over de beste materiaalkeuze binnen de lijn van je verwachtingen, ideeën en budget. 

Ga je liever voor totaal ontzorging? Dan is sleutel-op-de-deur écht iets voor jou!

 

Je woning bouwen met open of winddichte ruwbouw?

De ruwbouw bestaat op zijn beurt dan weer uit twee fasen: de open ruwbouw en de winddichte ruwbouw. Enkel nood aan funderingswerken, grondwerken en het metselwerk? Dan ga je voor open ruwbouw. Liever je woning meteen goed en stevig beschermen tegen bepaalde weersomstandigheden? Dan ga je best ineens voor winddichte ruwbouw

Meer informatie? Wij weten wel raad. Contacteer ons!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Intakegesprek

Alles start met een goede kennismaking. Wederzijds vertrouwen is essentieel tijdens het verloop van een bouwproject. We luisteren naar je wensen, verwachtingen en budget en geven een eerste inkijk in onze manier van werken. Op die manier is voor beide partijen duidelijk hoe het project in elkaar zal zitten.

Stap 2

Uittekenen plannen

De weg naar jouw ideale woning begint met een plan. Bouwbedrijf RTA Construct tekent graag met je mee. Rekening houdend met al je ideeën komen we tot het best mogelijke ontwerp. Dit houdt ook in dat we je adviseren bij het kiezen van duurzame materialen en installaties. Dit laatste met het oog op een zo goed mogelijke energieprestatie van de woning. Heb je al eigen plannen, dan vertrekken we van daaruit!

Stap 3

Uitvoeringsfase

RTA Construct staat garant voor een ordelijke planning en een correcte uitvoering, waardoor het eindresultaat tijdig kan worden opgeleverd. Tijdens de uitvoeringsfase staan we steeds in nauw contact met jou als klant, zodat je goed op de hoogte bent van de verschillende fases in het project.

Stap 4

Nazorg

Ook na de oplevering van je woning blijft RTA Construct jouw ondersteunende bouwpartner. Heb je vragen of zijn er onderhoudswerken nodig, geef ons een seintje en we staan je bij waar nodig.

Tijd om je droomwoning te bouwen?

Bekijk alvast onze realisaties of download ons inspiratieboek om wat inspiratie op te doen!

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.