Appartementsbouw

Wil je als particulier of projectontwikkelaar een klein appartementsgebouw of een residentie realiseren, dan is RTA Construct de geschikte partner. Al jarenlang verwezenlijken we de meest uiteenlopende residentiële projecten. Ook hebben we een aantal bouwprojecten in eigen beheer. We werken je project af van A tot Z en zorgen voor een uitstekende projectopvolging.

Wij kunnen elke stijl aan.

Appartementsgebouwen kunnen verschillende stijlen aannemen, zoals landelijk, klassiek of hypermodern. Bij RTA Construct kunnen we elke stijl aan. Onze appartementsgebouwen worden met de grootste zorg neergezet en afgewerkt. Ze moeten immers een groot aantal personen onderdak bieden. Zo houden we steeds rekening met de geldende normeringen (EPB, EPC…).

Residentiële projecten, een grote zorg.

Appartementsbouw in een residentieel project op de planning? Nog meer dan in woningbouw staat de veiligheid en levenskwaliteit van je bewoners centraal. De hoge eisen inzake brand, inbraakbeveiliging en akoestiek in de woningen en gemeenschappelijk ruimtes maken je project er niet makkelijker op. Elk van deze zaken vraagt om de juiste oplossing op maat. Onze appartementsbouwexperten helpen je hier graag bij.

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.