Sleutel-op-de-deur

Bij sleutel-op-de-deurprojecten neemt RTA Construct als aannemer de coördinatie van heel het bouwproject voor zijn rekening. Jij hoeft zelf niet in te staan voor de bouwaanvraag, de opvolging van de verschillende fases in het project, de contacten met leveranciers of het postinterventiedossier. We leveren de woning volledig gebruiksklaar af met "de sleutel op de deur", zodat jij enkel nog hoeft te verhuizen.

Bouwen zonder zorgen met sleutel-op-de-deur

Een sleutel-op-de-deurwoning betekent bouwen zonder zorgen. Vanaf de start van het project ligt het budget, de planning en de kwaliteit duidelijk vast. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen perfect aansluiten bij de mogelijkheden qua materiaal en budget. Zelfs daar hoef jij je geen zorgen meer over te maken.

Wil je meer weten over hoe sleutel-op-de-deur werkt bij RTA Construct? In dit artikel vertellen we je hoe het werkt!

Sleutel-op-de-deur in jouw regio?

We zijn momenteel volop in aanbouw van enkele interessante sleutel-op-de-deur projecten. Misschien bevinden deze zich wel in jouw regio? Bekijk ze hier en laat je verrassen! 

Sleutel-op-de-deur, voor wie enkel wil verhuizen

Wil je bouwen zonder zorgen en enkel verhuizen? Dan is een sleutel-op-de-deurwoning van RTA Construct écht iets voor jou

Bij onze realisaties kan je alvast enkele van onze prachtige projecten bekijken. Wie weet zit jouw droomwoning er wel tussen.

Meer weten over hoe wij jouw droomwoning zouden aanpakken? 

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.