Renovaties

Een renovatieproject brengt steeds de nodige uitdagingen met zich mee. Weet je niet waar eerst te beginnen, sla dan de handen in elkaar met RTA Construct! Door onze jarenlange ervaring weten we elk uitdagend project voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Op basis van jouw wensen, transformeren we je ‘oude’ woning naar een ‘nieuwe’ die voldoet aan de huidige kwaliteits- en energievereisten.

Energiezuinig renoveren loont!

 

Ingrijpende energiezuinige renovaties profiteren vaak van extra subsidies en voordelen. RTA Construct ziet erop toe dat je steeds op de hoogte bent van de meest recente voordelen.

Renovatie op je planning?

Als er een renovatie op je planning staat, ben je vast op zoek naar enkele leuke ideeën om je huidige woning op te frissen. RTA Construct helpt je bij zowel binnen- als buitenrenovatie. In ons inspiratieboek kan je ongetwijfeld al wat leuke ideeën sprokkelen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op en we komen graag langs!

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.