Over RTA Construct

RTA Construct is een Limburgse aannemer en bouwbedrijf met kantoren in Ham (bij Tessenderlo). Ons familiebedrijf bestaat sinds 2008, maar bezit meer dan 25 jaar ervaring in bouwprojecten regio Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Ga voor de hoogste kwaliteit

Kies je voor RTA Construct, dan kies je voor kwaliteit en vakmanschap. En dat zowel voor woningen en appartementen als voor villabouw. Onze diensten gaan van grondwerken over nieuwbouw en renovatie tot sleutel-op-de-deur woningen.

Persoonlijke service

De persoonlijke service voor onze klanten vinden wij erg belangrijk. Onze grootste troef als bouwbedrijf is dat wij steeds rechtstreeks met jou in contact staan. Én daarbij ook écht luisteren naar wat je te vertellen hebt. De persoon waarmee je overlegt, is ook diegene die je doorheen het hele bouwproject zal bijstaan en ondersteunen. Op die manier verzekeren wij een korte communicatielijn en een flexibele aanpak tijdens het project. 

Wij zijn werkzaam als aannemer in de provincies Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant.

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.