Villabouw

Een woning die klasse uitstraalt, dat is waar RTA Construct voor staat! De bouw van jouw villa is dan ook in goede handen bij ons. We werken enkel met de laatste nieuwe technieken en garanderen de hoogste afwerkingsgraad. We nemen de tijd om uitgebreid kennis te maken en bekijken samen welke functionaliteiten jouw woning moet hebben. Waar nodig zorgen we dat jouw villa voorzien is van de modernste snufjes. De mogelijkheden bij RTA Construct zijn uitgebreid. Onze villabouwexperten helpen je om de juiste keuzes te maken.

Wij kunnen elke stijl aan.

Ruime bouwplannen? Dan kan je bij ons terecht voor een villa in verschillende stijlen: landelijk, klassiek of hypermodern. Welke stijl ook bij je past, wij zorgen voor een prachtig resultaat. Elke villa die we bouwen is met evenveel zorg neergezet en afgewerkt. Wij adviseren je over de beste materiaalkeuze binnen de lijn van je verwachtingen, ideeën en budget.

Hoe gaan we te werk?

Stap 1

Intakegesprek

Alles start met een goede kennismaking. Wederzijds vertrouwen is essentieel tijdens het verloop van een bouwproject. Zeker bij een groot project, zoals een villa. We luisteren naar je wensen, verwachtingen en budget en geven een eerste inkijk in onze manier van werken. Op die manier is voor beide partijen duidelijk hoe het project in elkaar zal zitten.

Stap 2

Uittekenen plannen

De weg naar jouw ideale villa begint met een plan. Bouwbedrijf RTA Construct tekent graag met je mee. Rekening houdend met al je ideeën komen we tot het best mogelijke ontwerp van jouw droomvilla. Dit houdt ook in dat we je adviseren bij het kiezen van duurzame materialen en installaties. Dit laatste met het oog op een zo goed mogelijke energieprestatie van de villa. Heb je al eigen plannen, dan vertrekken we van daaruit!

Stap 3

Uitvoeringsfase

RTA Construct staat garant voor een ordelijke planning en een correcte uitvoering, waardoor het eindresultaat tijdig kan worden opgeleverd. Tijdens de uitvoeringsfase staan we steeds in nauw contact met jou als klant, zodat je goed op de hoogte bent van de verschillende fases in het project.

Stap 4

Nazorg

Het bouwen van je droomvilla betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.

Hoe ziet jouw droom villa eruit?

Download ons inspiratieboek

Het bouwen van je droomwoning betekent heel wat keuzes maken. Wij helpen je graag op weg! Bekijk ons inspiratieboek boordevol ideeën en ontdek onze manier van werken.