Landelijke woning - Heuvelstraat, Kwaadmechelen

Verkocht

Beschrijving

Prachtige landelijk gelegen BEN-woningen met zuid gerichte tuin!

 Deze mooi groene ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energie norm te Genedijk, aan de Heuvelstraat.
Bovendien zorgt deze ligging voor een goede verbinding naar omliggende gemeenten zoals Tessenderlo, Ham, Meerhout en op een boogscheut van de E313.

 Elke nieuwbouwwoning krijgt een jonge, eigentijdse uitstraling en uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis.

 Het gunstige e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen: 50 % vrijstelling op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

 De BEN woningen beschikken over een ruime leefruimte met open keuken, ruime berging, gastentoilet, inkomhal, trap naar de bovenverdieping, met 3 ruime slaapkamers en badkamer met 2de toilet. Er wordt er een vaste trap voorzien naar de zolderverdieping waar u een 4de slaapkamer, speelruimte, hobbykamer kan voorzien. Beide woningen beschikken over een prachtige zuidgerichte tuin.  

 Info & verkoop:

De verkoop geschiedt onder BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Wenst u meer info of een afspraak, contacteer ons en dan helpen wij u graag verder!

Algemeen

Prijs Vanaf €421.000
TypeHalfopen bebouwing
StaatNieuwbouw
Bouwjaar2022
E-peil30

Indeling

Slaapkamers4
KeukenGeïnstalleerd - Alle comfort
Badkamers1
Toiletten2
Parkings buiten1

Comfort

BeglazingDubbel glas - HR+
TechniekenIndividiueel / warmtepomp
Ramen

pvc

 

Elektrische keuringJa, conform AREI
Terrasja
Tuinja

Afmetingen

Bewoonbaar oppervlakte218m²
Perceel oppervlakte537m²
Tuin302m²
Terras24m²