Jouw ruwbouwpartner voor projectontwikkeling

Als bouwfirma gespecialiseerd in ruwbouw zijn wij ervan overtuigd dat een goede en solide ruwbouw de basis is voor een kwalitatief eindresultaat. Daarom zijn wij een veelgevraagde partner voor projectontwikkelaars die op zoek zijn naar een betrouwbare en ervaren bouwfirma voor de ruwbouw van meerdere woningen en appartementen. RTA Construct zorgt voor een strakke planning en een secure afwerking van grote ruwbouwprojecten. Lees meer over waarom wij de geschikte ruwbouwpartner zijn voor projectontwikkeling.

8 februari 2023

Jarenlange ervaring in grote bouwprojecten

Onze bouwfirma bestaat al jaren en we hebben in die tijd talloze grote projecten succesvol afgerond. We beschikken over een team van ervaren bouwvakkers die weten hoe ze een project efficiënt en veilig kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen we garanderen dat de ruwbouw van je bouwproject op tijd en binnen budget gerealiseerd wordt. Als projectontwikkelaar heb je dan een streepje voor. Het verdere verloop van je project zal hierdoor vlot kunnen aanvatten.

Een bouwpartner die ‘the bigger picture’ ziet

We begrijpen dat elk project uniek is en dat er specifieke wensen kunnen zijn bij projecten van zo’n grote omvang. Wij zijn flexibel en werken graag met je samen om deze wensen te verwezenlijken. We kijken naar het grote plaatje en houden steeds rekening met mogelijke bekommernissen tijdens de loop van het project. Geen enkele uitdaging is ons te groot. Of het nu gaat om een specifiek type dakbedekking of een bijzondere funderingsoplossing, we stellen ons aanpassingsvermogen en creativiteit ter beschikking om jouw project tot een succes te maken.

Kwaliteit gegarandeerd met RTA als ruwbouwpartner

Onze bouwvakkers zijn vakmensen die weten hoe ze kwalitatief werk moeten leveren. We hanteren hoge eisen en controleren regelmatig de voortgang van het project. Hierdoor kunnen we garanderen dat de ruwbouw van je project aan alle eisen voldoet. De ruwbouwfase is de basis voor elk project en wij zorgen ervoor dat dit tot in de kleinste details in orde is. Bovendien bieden we een garantie op ons werk zodat je zeker bent van een goed eindresultaat.

Samenwerken met RTA Construct is een verstandige keuze voor projectontwikkelaars die op zoek zijn naar een betrouwbare en ervaren partner voor de ruwbouw van woningen en appartementen. Onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en garantie op kwaliteit zorgen ervoor dat de samenwerkingen die we aangaan succesvol en vaak voor langere termijn zijn.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om te bespreken hoe we je kunnen helpen bij de realisatie van je project. We lichten onze manier van werken dan graag meer in detail aan je toe.