Is sleutel-op-de-deur op maat? Absoluut!

"Alle sleutel-op-de-deur woningen zijn hetzelfde. Als klant heb je geen inspraak." Is dat nu eigenlijk een feit of een fabel? Wel, dat is een fabel! Ook als je gaat bouwen via het sleutel-op-de-deur principe, wordt jouw woning nog steeds volledig op maat gemaakt. Van stijl tot indeling en afwerking: de keuze ligt volledig bij jou!

19 september 2022

Wat kan ik zelf kiezen bij een sleutel-op-de-deur woning?

Feit of fabel: Je kan niks zelf kiezen bij een sleutel-op-de-deur woning. Fabel!

Je hebt zelf nog veel te bepalen bij het bouwen van jouw sleutel-op-de-deur droomhuis. Uiteraard wordt bij elke keuze wel rekening gehouden met jouw budget en wensen.

  • Architectuur - De eerste keuze die je moet maken, is er eentje die heel persoonlijk is. Welke stijl van woning verkies jij? Hou je meer van een moderne woning of kies je voor pastoriestijl? Graag een plat of hellend dak, een garage of carport, …?
  • Indeling - Ook de indeling van de woning is belangrijk. Heeft jouw droomhuis één, twee of drie slaapkamers? Of wil je de zolder inrichten als extra slaapkamer? Ook deze keuze is weer helemaal aan jou!
  • Schrijnwerk - De keuze van schrijnwerk heeft een belangrijke invloed op de totale look van jouw huis, denk maar aan ramen, deuren en eventuele schuiframen.
  • Afwerking - Uiteraard is de afwerking heel belangrijk. Ga jij voor een moderne, strakke keuken of toch liever wat rustieker? Kan je genieten van een lang, warm bad of verkies je een inloopdouche? Ook deze keuze is weer aan jou!

Inspiratiemodellen zijn er ter inspiratie

Feit of fabel: Als je sleutel-op-de-deur bouwt, dan moet je een standaard huis kiezen uit een boek. Fabel!

Op onze website en in ons inspiratieboek vind je een aantal voorbeeldwoningen die je kunnen helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Uiteraard kan je alles wat je ziet volledig aanpassen naar je eigen smaak en wensen, rekening houdend met je budget. Geen standaardhuizen, wél inspiratie!

Bij een sleutel-op-de-deur project zorgt RTA als aannemer voor de volledige coördinatie, waardoor jij je als klant geen zorgen hoeft te maken. Het enige wat jij moet doen, is alles kiezen. Zo bouwen we samen jouw droomhuis!

Conclusie bij feit of fabel? Sleutel-op-de-deur bouwen is bouwen op maat. FEIT!

Inspiratie nodig voor je bouwproject? Bekijk ons inspiratieboek!

Meer weten over bouwen met sleutel-op-de-deur? Contacteer ons via info@bouwbedrijf-rta.be of op +32 497 340 132