Hoe kies je de juiste aannemer?

Een huis bouwen doe je hopelijk maar één keer in je leven. Of plan je grote renovatiewerken? Ook dat is geen evidente klus. Je laat je liefst bijstaan door een expert die mee met je plant, bouwt en opvolgt. Eén die je bovenal vertrouwt! Hoe vind je nu namelijk de aannemer die best bij je past? Uiteraard is het evident te zeggen dat RTA Construct een voortreffelijke partij is. Niettemin reiken we je graag een checklist aan zodat jíj bepaalt met wie je zaken doet.

24 mei 2022

Wat zijn voorgaande bouwprojecten?

De sterkste reclame gebeurt van mond tot mond. Vroeger gebeurde dit in beperkte kring, nu lees je ze massaal op het internet. Ga dus gerust hoe de voorgaande bouwprojecten verliepen en wat het resultaat is. Wat zijn de reacties op social media? Kan je referenties terugvinden om eventueel inspiratie op te doen? Ontdek gerust de realisaties van RTA Construct!

Kies een aannemer met ervaring

Ervaring vertelt niet àlles. Het zegt wel wat over de geleverde kwaliteit, het opgebouwd netwerk en de financiële stabiliteit van je aannemer. Allemaal zaken die onmisbaar zijn in de keuze van je aannemer!

Met 15 jaar ervaring en een zaakvoerder die bij op de werf staat, kies je voor kwaliteit en vakmanschap bij RTA.

Bouwplannen zijn erg persoonlijk

Kies dan ook voor een aannemer die écht naar je luistert. Of je nu beroep doet op deze partij van grond tot sleutel-op-de-deur of slechts de ruwbouw laat plaatsen… Jouw droomhuis is van joù en moet voldoen aan je wensen. Kies daarom voor een partij waar de communicatie vlot en toegankelijk verloopt en waar je je gehoord voelt.

Laat dat nét toevallig één van de troeven van RTA Construct zijn. Net omdat je aannemer de besproken zaken mee uitvoert op de werf. Practice what you preach!

Informeer je over de service na plaatsing of bouwen

Als we één kwaliteit van RTA graag in de verf zetten, is het wel onze naservice. Niet omdat die per se nodig is bij elk project. Wel omdat het onmisbaar is wanneer je het nodig hebt. Piekfijne nazorg is onze kracht. Want ‘goed genoeg’ is voor onze klanten niet goed genoeg. We gaan voor het beste!

Wil jij eens kennismaken? Kom gerust op de koffie en we bespreken je bouwplannen. Neem contact op.