Halfopen BEN-woning - 6% BTW - Mannenberg, Scherpenheuvel-Zichem

€ 465.000

Beschrijving

Prachtig landelijk gelegen BEN-woning met zuid gerichte tuin!

 

Deze mooi groene ligging combineert rust en privacy met alle voordelen van modern wonen volgens de strengste energie norm te Scherpenheuvel -Zichem in de Mannenberg. Bovendien zorgt deze ligging voor een goede verbinding naar omliggende gemeenten zoals Tessenderlo, Diest , Aarschot en op een boogscheut van de E313.

 

Elke nieuwbouwwoning krijgt een jonge, eigentijdse uitstraling en uitgerust met kwaliteitsvolle materialen, volledig naar keuze. Zo krijgt u volledige inspraak in de afwerking en creëert u uw eigen, unieke thuis.

 

Het gunstige e-peil wordt gerealiseerd door het voorzien van een lucht/water warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem D en zonnepanelen: 100 % vrijstelling op onroerende voorheffing gedurende 5 jaar!

 

De BEN woningen beschikken over een ruime leefruimte met open keuken, ruime berging, gastentoilet, inkomhal, trap naar de bovenverdieping, met 3 ruime slaapkamers en badkamer met 2de toilet.  alle 4 de  woningen beschikken over een prachtige zuidgerichte tuin.  

 

Info & verkoop: 0497/340132 of mail naar info@bouwbedrijf-rta.be 

 

De verkoop geschiedt onder 6% BTW op het constructie-aandeel en registratierechten op het grondaandeel. Wenst u meer info of een afspraak, contacteer ons en dan helpen wij u graag verder!

Algemeen

Prijs €465.000
TypeHalfopen bebouwing
StaatNieuwbouw
Bouwjaar2022
E-peilTe bepalen

Indeling

Slaapkamers3
KeukenGeïnstalleerd - Alle comfort
Badkamers1
Toiletten2
Parkings buitenJa

Afmetingen

Bewoonbaar oppervlakte180m²
Perceel oppervlakte900m²
  
  

Contact opnemen

Jouw gegevens